Over Ada

In 1989 heb ik mijn yogadocentenopleiding afgerond en ben ik yogalessen gaan geven, vrijwel meteen in mijn eigen praktijk.

Voor verdieping, uitbreiding en inspiratie ben ik altijd cursus blijven volgen. Zo heb ik een cursus Chinese massage “Tui-Na” gevolgd, een cursus Cranio-Sacraal therapie en ben ik ook NLP-practitioner en Mindfulness practitioner. Ik heb een diploma HBO-medische basiskennis.

Bij de ParelMoer in Amsterdam volgde ik de ZwangerschapsYoga-docentenopleiding, waar ik ook enige tijd als docent aan verbonden ben gebleven.
Via HOLOS leerde ik de babymassage.

Sinds 2000 geef ik met veel plezier cursus ZwangerschapsYoga, Yoga en Babymassage en begeleid ik vrouwen in groepen en individueel. Desgewenst ook in het Engels.

Ik ben gecertificeerd Trauma-therapeut (Somatic Experiencing Practitioner).

Lang geleden studeerde ik Pedagogische en Andragogische Wetenschappen (kandidaats) en Communicatiewetenschap aan de Radboud Universiteit (toen nog KU Nijmegen).

Zwanger zijn, bevallen en samen met je partner ouders worden is een grote verandering in iemands leven. Daar met aandacht bij te zijn en ondersteuning in te geven inspireert me blijvend.

Meer informatie?